iPhone XS reparation

Ny skærm iPhone XS

ny skærm 35 min

Vi tilbyder Ny skærm til iPhone XS i høj kvalitet.

Vi ved godt når du er på besøg her på siden så har du været lidt uheldig med din iPhone XS og har brug for en ny skærm til din iPhone XS. Du skal bar vide vi er der for at hjælpe dig og har hjulpet mange andre som dig. Om det er skærmen der er smadret eller batteriet er blivet slidt så kan vi klar alle reparationer på iPhone XS på under en time, Se her Ny skærm iPhone XS for at finde prisen på skærm skift.

iPhone XS ladestik

Driller laderstikken på din iPhone XS og vil ikke lade dig oplade din iPhone, eller er laderstikket i med din iPhone XS gider ikke at oplade. Vi har løsningen til dig på fejlen, med et nyt lader stik til din iPhone vil der hele løse sig.

iPhone XS kamera

Kamerat på en iPhone XS kan drille nogen gang og det er ikke hel behageligt at opleve, et nyt kamera til din iPhone vil løse dette problem med det samme.

iPhone XS batteri

Batteriet på en iPhone XS er et super godt batteri men med tiden kan den også blive slidt og har brug for en udskiftning før din iPhone XS kan holde på strømmen godt igen , Det er meget normalt og forkommer med tiden.

iPhone XS flere reparationer

Ny skærm iPhone xs