iPhone 8 reparation

Ny skærm iPhone 8

ny skærm 30 min

Vi giver ny skærm til din iPhone 8 hurtigt og nemt

Skærm skift på iPhone 8 er en hverdags sag for os vi udskifter rigtige mange skærme hver eneste dag, vi har set alle typer skærm skader der kan forkomme på en iPhone 8, fra smadret glas, knust LCD, touch reager ikke og skærme bristede ud. Så om det er OEM skærme eller AAA Grade skærm du ønsker til din elskede iPhone 8 så kan vi klar det på kun 30 minutter og vi har ingen tids bestilling på reparationer, Vi tilbyder walk-in service så du er velkommen til at tage et kig forbi os med din iPhone 8 når det passer dig 

iPhone 8 ladestik

Er din iPhone 8 ladestik blivet dårligt og ikke gider og tage imod strøm længer, Så er vi løsningen til din iPhone. Vi kan hjælpe dig med at skifte din gamle lader stik ud med en ny lader stik til din iPhone 8 så vil den blive god igen og tage perfekt imod strømmen.

iPhone 8 kamera

oplever du din iPhone 8 tager dårligt fotos eller kamerat ikke reagere overhovedet. Vi kan hjælpe med at løse fejlen på din iPhone 8 med et ny kamera til din iPhone 8, Så vil den være helt perfekt igen. reparationstiden på kamera skift er på kun 1 time.

iPhone 8 batteri

løber strømmen hurtigt på din iPhone 8 og ikke kan holde på strømmen i en hel dag så har vi løsningen til din iPhone. nyt batteri til iPhone 8 vil løse dit problem, vi har batterier på lager til iPhone 8 så det er bar et kig forbi og vi installer et nyt batteri på ingen tid.

iPhone 8 flere reparationer

ny skærm iPhone 8